تحولات منطقه

اقدام چند بازیکن در پاک کردن پرچم رژیم صهیونیستی از روی پیراهن تیم ستارگان جهان در مسابقه تشریفاتی با ستارگان کشورهای عربی مورد تقدیر مسلمانان جهان قرار گرفت.

قدردانی جهان اسلام از اقدام بازیکنان مسلمان در پاک کردن پرچم رژیم صهیونیستی از روی پیراهن
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، طراحان برگزاری این مسابقه در اقدامی بی‎سابقه پرچم‏‌های کشورهای عضو فیفا را روی لباس بازیکنان طراحی کردند که در این بین توجه ویژه‎ای به درج پرچم رژیم اشغالگر قدس صورت گرفت. اقدامی که به نوشته کاربران و رسانه‎ های عربی گامی در مسیر سازش‎گری و عادی‎سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به شمار می‏‌رفت. در این بازی آورام گرانتِ صهیونیست سرمربی تیم منتخب جهان بود و انتخاب وی برای این بازی نیز سؤال‌برانگیز بود.

نکته قابل توجه در این بین مسئولیت ‎پذیری و هوشیاری شماری از ستارگان فوتبال کشورهای عربی از جمله رباح ماجر اسطوره فوتبال الجزایر، نواف التمیاط بازیکن خلاق سال‌‏های نه چندان دور فوتبال عربستان و عماد الحوسنی بازیکن سابق تیم ملی عمان بود.

رباح ماجر به همراه دو ستاره دیگر تیم ملی الجزایر حاضر به شرکت در این مسابقه نشدند در حالی که تیم ملی کشورشان در فینال جام حضور داشت و این مسابقات متعلق به کشورهای عربی است. ملت الجزایر از جمله حامیان همیشگی آرمان فلسطین هستند و ستاره‌های فوتبال این کشور نیز به همین دلیل حضور در کنار یک صهیونیست و درج پرچم مجعولی این رژیم روی لباس‎های خودشان را نپذیرفتند.

اتفاق جالب توجه در این بین رفتار نواف التمیاط و عماد الحوسنی بود که مورد استقبال و تقدیر کاربران مسلمان قرار گرفته است.

با وجود مسائلی که در خصوص تلاش رژیم سعودی برای عادی‎سازی روابط با صهیونیست‎ها گفته می‌شود نواف التمیاط اسطوره فوتبال عربستان و باشگاه الهلال که در این مسابقه حضور داشت پرچم صهیونیست‎ها را از روی لباسش پاک کرد و حاضر نشد با این پرچم وارد میدان شود.

عماد الحوسنی بازیکن سابق تیم ملی عمان هم رفتار مشابهی نشان داد که این اقدام با اعتراض شدید کاربران صهیونیست و در سوی دیگر استقبال و تقدیر مسلمانان در فضای مجازی همراه شد.

محمد جارالله کاربر سعودی در این خصوص می‌نویسد: «نواف مظهر یک شهروند با اخلاق و شریف است که به او افتخار ‎می‌کنیم. خداوند به تو جزای خیر بدهد نواف».

مالک، روزنامه نگار عربستانی هم نوشته است: «اقدام نواف التمیاط در پوشاندن و خط کشیدن روی پرچم صهیونیست‎ها واکنش گسترده‎ای در رسانه ‎های رژیم اشغالگر داشته و آنها را خشمگین کرده است. صهیونیست‌ها در رسانه‌های خودشان این اقدام را توهین آمیز قلمداد کردند».

ابراهیم حسن کاربر دیگری است که به این موضوع واکنش نشان داد: «نواف التمیاط در موضعی شرافتمندانه پرچم اسرائیل را از روی لباسش محو کرد تا رسانه ‎های صهیونیست را خشمگین کند. از تو ممنونیم نواف».

عبدالرحمان الرمالی هم نوشته: «رسانه ‎های صهیونیست سوختند از اینکه می‎دیدند بازیکن با اخلاق و مسلمانی مثل نواف حاضر نشد با پیراهنی که پرچم آنها رویش درج شده به میدان برود. خداوند به تو خیر بدهد نواف».

محمود نصرالله کاربر دیگری است که به این موضوع واکنش داده است: «برخی از بازیکنان مسلمان و عرب به دلیل حضور یک صهیونیست در این مسابقه حاضر نشدند اما تاثیر حرکت نواف التمیاط بیشتر بود که پرچم اسرائیل را محو کرد و موجب خشم و عصبانیت صهیونیست‎ها شد، تو مردی نواف و یک مسلمان واقعی؛ به تو افتخار می‌کنیم».

احمد الشمرانی هم می‏‌نویسد: «ما به تو افتخار می‎کنیم نواف که بهترین هافبک فوتبال عربستان بودی و هنوز هم شایسته تحسین و تقدیر هستی. همچنین اقدام عماد الحوسنی عمانی هم شایسته تقدیر بود که پرچم صهیونیست‎ها را روی لباسش پوشاند».

محمد ابراهیم هم در این خصوص نوشته است: «حرکت نواف التمیاط پاسخی به سازشگران بود و آنها که تصور می‎کنند مسلمانان و کشورهای عربی به سازشگری رضایت خواهند داد. پیام ما روشن است، مسئله فلسطین فراموش نخواهد شد و سازش با صهیونیست‌ها خیانت است».

کاربران مسلمان و جهان عرب در فضای مجازی با هشتگ‌های «زنده باد نواف التمیاط» و «همه ما نواف التمیاط هستیم» به این اقدام بازیکن سابق تیم ملی عربستان واکنش نشان دادند.

همچنین یونس محمود، اسطوره فوتبال عراق که اکنون به‌عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال این کشور فعالیت می‌کند، دیگر بازیکن حاضر در تقابل اسطوره‌های فوتبال جهان و اسطوره‌های جهان عرب بود. دیده شدن پرچم رژیم اشغالگر قدس روی پیراهن بازیکنان باعث شد محمود نیز مورد هجمه کاربران فضای مجازی قرار بگیرد. با این حال سایت «شفق نیوز» عراق تصویری از پیشکسوت فوتبال این کشور منتشر کرد که نشان می‌داد پرچم رژیم صهیونیستی روی پیراهن کاپیتان پیشین عراق پوشیده شده است.

محمود در این باره گفت: من منتظر خوابیدن این طوفان بودم تا پس از آن در این مورد توضیح بدهم. البته مردم عراق، من را نماینده خودشان می‌دانند و عشق من به آنها بیشتر شد. روی تی‌شرتی که پوشیده بودم، پرچم اسرائیل پوشانده شده بود. به من حمله کردند و مرا نقد کردند، اما به علاقه من به وفاداری‌ام نسبت به عراق شک نداشتند. من به دین و روش محمد (ص) هستم و فرزند همه قومیت‌ها و طایفه‌های عراق باقی می‌مانم.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.